PALLEHUS REKLAME 2019

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle resultater

Søndag blev der for 20 gang og sidste gang spillet Pallehus Reklamematch på New Course i Rø. Palle Klejlstrup går på pension og trapper ned, så der skal ikke reklameres så meget fremover.
De 50 deltagere fik deres sag for i det friske blæsevejr,og det kunne ses på scorerne. Kun ganske få kunne finde spillet og de gode put i den friske blæst, der gjorde det vanskeligt.
Jesper Hansen gik i 76 slag brutto og det var suverænt dagens bedste score. A-rækken blev vundet af Carsten Grønning med 68 nettoslag. Nummer to blev Jesper Hansen med 70 slag foran Bjarne Knudsen med 71 slag. Svend Erik Hansen blev nummer fire med 75 slag og sidste præmie gik til Birthe Skov med 76 slag.
I B-rækken, der spillede stableford, var Thomas Ulderup Hansen bedst med 31 point foran Birgitte Howardsen med 30 point. Johnni Pihl fik 28 point på tredjepladsen og nummer fire, Søren Skafte, fik ligeledes 28 point. Sidste præmie gik til Britta Roerslev med 27 point.
De svære betingelser gjorde at CBA blev -2, hvilket betyder at der kun skulle scores 34 point for at gå til handicap mod normalt 36 point. Højst usædvanligt på en sensommerdag, men New Course er svær at spille.
Tættest på den udlagte snor på hul 9 kom Marianne Klithammer med 2,79 m og Jan Steinlein med 0,4 m. Tættest på hul 4 i to slag kom Claus Rune Povlsen med 4,30 m i A-rækken mens Thomas Ulderup Hansen var 1,60 m fra. På hul 18 var Kim Westh 7,71 m fra hullet i A-rækken, mens ingen i B-rækken ramte green.