Stenby Mølle afslutningsmatch 2021

Der gøres klar til åpræmieoverrækkelsen

Søndag den 17. oktober blev sidste match spillet for i år. Det var en Texas Scramble for hold af fire spillere. Det var ren hygge og socialt, men selvfølgelig blev der spillet til på den meget regntunge bane. Benjamin gav frokostbuffet efter spillet til alle deltagere. Mange tak for det.
Der var lejeforbedring på klippede arealer og der var forbud mod at køre buggy.
Bedste hold gik i et slag under par og det var Jesper Hansen, Birthe Skov, Ole Henrik Dam og Henrik Eybye Nielsen. Nummer to med 72 slag blev Kim Westh, Karina Skov Knudsen, Nalle Pedersen og Thomas Nymark foran Henrik Friis, Susanne Flies Beyer, Ivan Stenfeldt Hansen og Orla Jacobsen også med 72 slag. Fjerdepladsen gik til Thomas Ulderup Hansen, Jan Steinlein, Ulla Skytte Knudsen og Søren Thøgersen med 73 slag, mens den sidste præmie gik til Tony O´Neill, Svend-Erik Hansen, Karen Margrethe Hansen og Mette Bloch også med 73 slag.

Præmietagerne i afslutningsmatchen, og Old Course lukker fra i morgen den 18. oktober.

Tættest på hul 4 kom Henrik Friis med 3,65 m. På hul 13 var det Thomas Nymark med 3,09 m og de fik begge forfriskninger fra Svaneke Bryghus i præmie for de gode og præcise slag.
Samlet resultatliste