Dkelcar match den 8. maj på Old Course

Match på Old Course – Dkelcar / Forårsmatch den 8. maj

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


golfbilIngen formåede at score hole-in-one på hul to ved dagens dkelcar match i Rø på Old Course. 
Det ville ellers have udløst en golfbil i præmie, og flere var tæt på, men boldene løb forbi hullet, så lige ved og næsten… Tættest på, når bolden lå stille, kom Margrethe Kjellberg med 2,30 m 

I det flotte sommeragtige vejr gik Jacob Christiansen rundt i to under par, 69 slag og vandt brutto. I A-rækken var Thorkild Pihl flyvende med en runde i 65 nettoslag, seks slag bedre end handicap. Nummer to blev Søren Clausen fra Hjortespring med 73 nettoslag og på tredjepladsen kom Kenneth Knudsen i 74 nettoslag. B-rækken spillede stableford og her vandt Michael Howardsen med 36 point foran Finn Pedersen med 35 point. Nummer tre blev Erling Jørgensen med 33 point.
I C-rækken blev der også spillet stableford og her vandt Poul Henning jensen med 39 point. Nummer to blev Mogens Kofmann med 38 point foran Johnny Wendell med 36 point.

svanekebrhTættest på hul 4 var Kim Westh med 2,06 m, Tonny Jacobsen med 2,44 m og Michael Mortensen med 5,03 m. På hul 13 var Ole Rømer tættest på i A-rækken med 4,40 m. Ingen i B- og C-rækken ramte green.

På hul 15 var Oluf Juul Hammerlund tættest på af alle 70 deltagere med 1,15 m og det udløste også en flot præmie fra dagens sponsor, Dkelcar.

Se alle resultater her!