Kvickly Åbningsmatch 2021

Søndag den 18. april tog man hul på turneringssæsonen med en singlematch på New Course. Det var Kvickly Rønne der var sponsor og de 78 deltagere spillede i tre rækker. Vejret var ganske godt og selv om der blev spillet uden lejeforbedring (oplæg), var scorerne ganske fine.
Det var damedag i A-rækken, da Marianne Dahl Mertz vandt med en scorer på 68 slag foran Mette Munch-Mikkelsen med 70 slag. Nummer tre blev Thorkild Pihl med 72 slag foran den tredje damevinder Birthe Skov med 73 slag. René Thisen gik også i 73 slag på femtepladsen.
B-rækken, der spillede stableford, blev vundet af Steffen Johansen med 38 point foran Thomas Ulderup-Hansen og Andreas Lindahl Nielsen med hver 37 point. Nummer fire blev Svend Erik Hansen med 34 point og Ragnar Hardarson også med 34 point blev nummer fem.
I C-rækken vandt Bente Madsen med 42 point foran Lene Prik Hansen med 36 point. Nummer tre blev Jesper Stoltz Nielsen med 35 point. Samme scorer fik Heino Regnarsson og Kaj Villadsen på fjerde og femtepladsen.
Tættest på flaget på hul 8 og hul 10 blev noget af en udfordring. Enten var spillerne ikke tørstige efter at få øllet fra Svaneke Bryghus, eller også er det svære huller at ramme. Både på hul 8 og hul 10 var Peter Møller Hansen tættest på i A-rækken. I B-rækken var Hans Erik Holm tættest på hul 8, mens det var Connie Frederiksen der var tættest på i C-rækken. Ingen i B- og C-rækken ramte green 10.
Næste søndag er der åbningsmatch på Old Course, igen med en singlematch.

Peter Møller Hansen midt i billedet bagerst gik i 80 slag og det var dagens bedste bruttoscorer.

Resultatliste