Nordbornholms Røgeri Match 2023

Ruth Gjerding og Tony O´Neill vandt golfture til Sverige

Nordbornholms Røgeri var vært og sponsor for finalen og sidste afd. i Klubmatch serien lørdag den 30. september.

Der var god stemning og en fantastisk buffet ved præmieoverrækkelsen på Nordbornholms Røgeri. Efterspisningen udelte man de mange flotte præmier.

Bedste scorer på dagen gik til Jesper Hansen med 76 bruttoslag og til Bettina West med 92 slag. I A-rækken vandt Jan Pelsen med 69 nettoslag foran Nalle Pedersen også med 69 slag. Nummer tre blev Torben Danielsen med 70 slag.

De mange præmievindere ved finalen i Klubserien

B-rækken blev vundet af Simon Hauge med 40 point foran Brian Arvidsen også med 40 point. Her fik Jesper Stoltz Nielsen 39 point som nummer tre. C-rækken havde Thomas Rasmussen som vinder med 39 point foran Allan Beyer og Birgitte Olsen begge med 37 point.
Der var også en holdrække, hvor Helle Charlotte Villadsen, Brian Arvidsen, Birgitte Olsen og Per Ole Holm var bedst.
Tættest på hul 4 kom Allan Beyer (6,17m), Jan Dyrting (1,33m) og Michael West (1,48m). På hul 13 kunne man vinde et gavekort på 10 gange buffet på Nordbornholms Røgeri, hvis man scorede hole-in-one. Ingen gjorde dette og så gik præmien videre som lodtrækningspræmie og her var Jan Pelsen heldig.
Tættest på hullet kom Birgitte Olsen (6,50m), Jan Dyrting (3,88m) og Kim Westh (1,59m). Der var forfriskninger fra Svaneke Bryghus til de dygtige spillere.

Tony O´Niell til højre, skal en tur til Barsebäck
Ruth Gjerding skal en tur til Araslöv

Efter et utal af klappepræmier var der lodtrækning om to golfture til Sverige. En til Araslöv og en til Barsebäck. De to heldige vindere blev Ruth Gjerding og Tony O´Neill.

Resultatiste