Begyndermatch den 28. maj

iui6y5a7HCP 36+ på Old Course havde deltagelse af 15 deltagere, der på trods af en kold vind og masser af havgus spillede fantastisk og med meget gode scores. A- og B-rækken blev slået sammen og med overvældende 59 point blev Max Jensen en suveræn vinder. Runner up blev Aage Heinsvig Sørensen med 51 point og på de næste 3 pladser kom Karen Margrethe Hansen med 40 point, Wini Andersen med 37 point og Stefan Rasmussen ligeledes med 37 point. Så alle 5 får et nyt hcp efter dagens match.zum44ksy

Blandt de begyndere, der startede fra 150 markeringen var der forholdsvis tæt løb, idet Anette Finne Holm med 30 point vandt, og nummer 2 blev Per-Ole Holm  med  29 point og Lisbeth Severin med 27 point. Der var pæne præmier, idet A- og B-rækken havde præmier til placeringerne 1 – 4 og C-rækken til placering 1 – 3. Takker været stor velvilje og sponsorat fra Carsten Hæstrup i shoppen, var der klappepræmier til de resterende deltagere, så alle fik noget med hjem fra dagens match. Resultater i golfbox