Bornholms Brand Greensome 2022

bb_logo

Søndag den 9. oktober afvikledes sæsonens næstsidste match, idet Bornholms Brand parmesterskaber på Old Course blev spillet i ganske godt vejr, i forhold til årstid. Det var samtidig tredje og sidste runde om at blive Bornholmsmestre i greensome for par. Der var 108 deltagere fordelt på 54 hold i to rækker.

I A-rækken var Bent Nielsen og Marianne Olsen klart foran inden finalen og med 37 point fastholdt de førstepladsen og vandt med 116 point foran Lina Størup og Kim Petersen med 111 point samlet. Nummer tre blev Jan Hjorth Hansen og Jan Åkerlund med 110 point efter en flot finale med 42 point. Sidste præmie gik til Jesper Hansen og Jesper Stoltz Nielsen også med 110 point.

I B-rækken førte Ditte og Tom Poulsen før finalen men med lidt beskedne 34 point og samlet 119 point, blev de indhentet af Filippa og Jakob Friis, der fik 43 point i sidste runde og nåede op på samme pointantal og da de sluttede bedst af, vandt de førstepladsen. Nummer tre blev Finn Olsen og Jens-Erik Pedersen med 115 foran Rolf Laugesen og Jan Dyrting med 112 point.

Jakob og Filippa Friis vandt B-rækken og Marianne Olsen og Bent Nielsen vandt A-rækken i den samlede turnering, hvor 34 hold var med over alle tre runder.

Der blev scoret ganske godt i dagens match på den lidt vanskelige greens i Rø og på hul 4 var 4 spillere tæt på flaget i udslaget. Det var Grethe Arvidsen, Magnus Møller, Kel Hansen og Liza Flygenring og de fik alle forfriskninger fra dagens sponsor Bornholms Brandforsikring.

A-rækken vundet af Jan Hjorth Hansen og Jan Åkelund med 42 point foran Svend Erik Hansen og Lone F. Pedersen med 41 point. Nummer tre blev Laila og Jørn-Ole Riis med 40 point og så var der fem hold med 39 point og her var bedste hold Poul-Henning Jensen og André Berlin.

I B-rækken vandt Michael og Gustav Hågensen med 47 point foran Jakob og Filippa Friis med 43 point. Her blev Grethe Arvidsen og Kai Munch nummer tre med 41 point. Samme scorer fik Louise Juel Pedersen og Kirsten Rønne på fjerdepladsen.


Resultatliste fra matchen i Nexø.
Resultatliste fra matchen i Rønne
Resultatliste fra matchen i Rø
Se samlet resultatliste
Se samlet deltageroversigt for de tre matcher

Grethe Arvidsen stående midt i billedet vandt både tættest på hul 4, 3. pladsen i dagens turnering og lodtrækningen om et gavekort.

Efter spillet var der lodtrækning om et gavekort på kr. 1.000 blandt alle deltagere og her blev Grethe Arvidsen trukket ud.