Bornholms Brand bestball

Søndag den 16. oktober afvikledes sæsonens næstsidste match, idet Bornholms Brand Bestball på Old Course blev spillet i ganske godt vejr, i forhold til vejrudsigt og årstid.

Præmietagere ved Bornholms Brand Bestball
Præmietagere ved Bornholms Brand Bestball  –  Resultatliste

bb_logo ‘ De 60 deltagere var sat på 15 hold i A-rækken og 15 hold i B-rækken og der skulle scores godt for at komme i præmierækken. A-rækken blev vundet af Erling Jørgensen og Peter Jørgensen med 67 nettoslag. Den samme scorer Ole Rømer og Kim Westh på andenpladsen, mens Mette Jensen og Margrethe Kjellberg gik i 68 nettoslag på tredjepladsen. Nummer fire blev Michael Hausgaard og Claus Harup-Pelsen også med 68 nettoslag. Birgitte og Michael Howardsen fik femtepladsen med 69 nettoslag.
I B-rækken spillede man stableford og her vandt Arne Hansen og Claus Lind Andersen med 48 point. Andenpladsen gik til Bendi og Kell Hansen med 44 point. Samme scorer fik Lene Prik Hansen og Wini Andersen på tredjepladsen, mens Grethe Arvidsen og Tom Hæstrup blev nummer fire med 41 point. Endelig fik Britta og Bjarne Roerslev femtepladsen med 40 point.

svanekebrhFlaskehullerne med forfriskninger fra Svaneke Bryghus gik i A-rækken på hul 4 til Ruth Gjerding med 1,96 m og på hul 13 til Cai W. Lyng med 5,61 m. I B-rækken var Steffen Johansen tættest på hul 4 med 2,02 m og Claus Andersson var tættest på hul 13 med 5,11 m.