Nordbornholms Røgeri Match 2019

79 deltagere var der til finalen i Profilrejser serien lørdag den 14. september. Efter dagens spil var der festlig afslutning på Nordbornholms Røgeri med fiske buffet og en regn af præmier. Spillet på banen i Rø var single i fire rækker på Old Course. NBR var sponsor for dagens spil, hvor alle der deltog var med i lodtrækningen om to gavekort til en golfejse til Belek i Tyrkiet.

Glade vindere på Nordbornholms Røgeri.

Dagens Præmier fra NBR

Dagens bedste runde gik greenkeeper Mark Pedersen i 73 bruttoslag.
A-rækken blev, i tæt kamp, vundet af Klaus Juhl med 70 slag foran Kim Westh også med 70 slag. På tredjepladsen kom Jan Hjorth Hansen med 71 slag og Henrik Friis blev nummer fire også med 71 slag. Endelig tog Carsten Hæstrup sig af femtepladsen med 72 slag.

I B-rækken var der lige så tæt kamp om placeringerne idet Marianne Dahl Mertz gik i 69 slag på førstepladsen og Mikkel Krogh Bauerfeld fik samme scorer på andenpladsen. Nummer tre blev Svend Erik Hansen med 72 slag foran Steffen Johansen med 73 slag. Nummer fem blev Ivan Stenfeldt Hansen med 75 slag.

I C-rækken blev der spillet stableford og her fik Britta Roerslev 36 point på førstepladsen, mens Jan Steinlein fik 35 point. Nummer tre blev Brian Lund også med 35 point foran Max Jensen med 33 point. Femtepladsen gik til Mikkel S. Elleby med 32 point.

D-rækken blev vundet af Rolf Laugesen med 36 point foran Kaj Villadsen med 35 point. Nummer tre med 33 point blev Bente Madsen og derefter fulgte Rene Mertz og Harald Schultz med hver 32 point.
Se alle resultater her

Der var også en holdkonkurrence og de to bedste bolde var Mikkel S. Elleby, Rolf Laugesen, Kim Westh og Tony O´Neill efterfulgt af Henrik Friis, Ole Madsen, Marianne Dahl Mertz og Kirsten Steenberg.

Tættest på hul 4 og hul 13, der var sponsoreret af Svaneke Bryghus gik på hul 4 til Rita Skovgård, Mads Holm, Jan Steinlein og Rene Mertz. På hul 13 gik flaskerne til Carsten Hæstrup, Ivan S. Hansen, Simon Hauge og Bente Madsen.

Profilrejser gavekort

Ole Rømer
Rene Thisen

Efter uddeling af alle dagens præmier og adskillige lodtrækningspræmier kom det store øjeblik, hvor der skulle trækkes to vindere af Profilrejsers gavekort til Tyrkiet. Der var 950 lodder i den store kasse fordelt mellem 83 tilstedeværende spillere. Og de to heldige vindere blev Ole Rømer og René Thisen, der begge havde hver 15 lodder i kassen.
Profilrejser meddelte at de er med på spøgen igen i 2020, så der bliver igen særlig god grund til at deltage i de mange turneringer på banerne i Rø.