Kvickly Åbningsmatch på New Course den 18.-19. april med 90 deltagere

I to dage med fantastisk vejr og en klar bane med meget faste og hurtige greens spilede 90 deltagere i åbningsmatchen med Kvickly som sponsor.

Der var fire rækker og kun i A-rækken spillede man slagspil, mens de øvrige rækker spillede stableford. Dagens bedste spiller blev formanden Jakob Friis med 82 slag brutto og 71 netto. Nummer to blev Henrik Friis med 72 netto og Jakob Storm også med 72 slag.
B-rækken blev vundet af Ivan Andersen med 37 point foran Steffen Johansen med 36 point. Nummer tre blev Carsten Grønning med 34 point.
I C-rækken vandt Jean Martin Pedersen med 32 point foran Mie Juhl med 30 point. Tobias Kisbye Heideman fik også 30 point på tredje pladsen.
Endelig vandt Frithjof Peitz D-rækken med 33 point foran Jørn Ole Brucz også med 33 point. Nummer tre blev Jesper Stoltz Nielsen med 32 point.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, himmel og friluftsliv
Jan og Ivan samler sponsorflag ind og har nærmest hul 8 og hul 12 med på turen.

Svaneke Bryghus var igen sponsor for nærmest hullet i alle rækker.
På hul 8 var Jacob Storm 1,06 m fra i A-rækken. Cai W. Lyng var 7,65 m fra i B-rækken. Betinna West var 13.98 m fra i C-rækken og Frithjof Peitz var 8,76 m fra hullet i udslaget. På hul 12 var det kun Birthe Skov og Kenneth Knudsen der ramte green og sidstnævnte var 2,38 m fra. I de øvrige rækker blev flaskerne uddelt efter lodtrækning og her vandt Lone F. Pedersen , Hans Jørn Engell og Orla Jacobsen hver tre flasker svanekebryg.
Da vi jo ikke samledes efter spillet er der intet vinderfoto, men det var alligevel dejligt at komme i gang med golfsæsonen på en sundhedsmæssig forsvarlig og sportslig ok måde. Stor tak til Brian Karlsen for de fine præmier og på gensyn til næste match på Old Course.

Alle resultaterSe video med præmieoverrækkelsen her.