Bornholms Brand Parmesterskab 2020

Søndag den 27. september blev der spillet anden afdeling af Parmesterskaberne på Old Course i Rø. Der var 122 spillere tilmeldt på 61 hold i to rækker og der var start på alle huller, så spillerne blev fordelt på et stort område og man ikke var forsamlet i for stor en gruppe. Det fungerede fint og nogle spillere tog hjem direkte efter spillet, så der ikke var for mange samlet til præmieoverrækkelse mv.
Dagens vindere i A-rækken blev Svend Erik Hansen og Lone F. Pedersen fra Nordbornholm med 42 point, godt hjulpet på vej af to birdies på hul 2 og 3. Nummer to, tre og fire havde alle 38 point og her var Jan Dyrting og Jesper Stoltz Nielsen bedst på bag-ni og fik andenpladsen foran Marianne og René Mertz samt Birthe Skov og Allan Juhl. Alle fra Nordbornholm.
I B-rækken var brødrene Tommy og Finn Olsen fra Nexø suveræne med 43 point. Nummer to og tre havde begge 40 point og det var Filippa og Jakob Friis samt Laila og Jørn Ole Riis fra Nordbornholm. Fjerdepladsen gik også til et par fra hjemmeklubben, Karina og Kenneth Knudsen med 39 point.
Bornholms Brand var også sponsor for tættest på hul 4 og hul 13. Her var det på hu 4 Olaf Folkman 2,60m og Tommy Olsen med 6,07m samt Kim Westh 1,24m og Bente Madsen 1,04m på hul 13.

Alle præmietagere i Rø

Samlet stilling efter to spillede turneringer

Der er altid lidt frafald og udskiftning i holdene i de forskellige afdelinger af parmesterskaberne. Det er ikke altid muligt at afsætte tre søndage i træk når to spillere skal danne hold og for at være med i den samlede stilling, skal man spille med i alle tre runder med den samme makker. I A-rækken er der 28 hold som har spillet både i Rønne og i Rø. Her fører Birgitte og Morten Howardsen med 74 point foran Marianne og René Mertz med 73 point. Derefter følger Birthe Skov og Allan Juhl med 72 point. Jan Dyrting og Jesper Stoltz Nielsen er på fjerdepladsen med 68 point.
I B-rækken er der 19 hold som er klar til finalerunden i Nexø søndag den 4. oktober og her fører Tommy og Finn Olsen med 78 point foran Mille Marie Munch og Michael Sorth med 75 point. Tredjepladsen deles af Heino Regnarsson og Jan Tandrup samt det førende par fra sidste uge Ditte og Tom Poulsen med hver 71 point.

Alle resultater fra Nordbornholm