Aktiviteter 2016

Sæsonafslutning – Den 27. september 2016

14513682_10154501269967359_1217005641_oEfter en vejrmæssig helt fantastisk sæson holdt vi vores sæsonafslutning i rent sommervejr. Vi spillede 9 huller bestball. Vi først trak lod om makkere, da vi kom ind. Matchen blev vundet med 24 points af Helle og Lise. Nr. 2 med 22 points blev Lone og Vivi, og Jytte og Pernille blev nr. 3 med 20 points. Efter endt match: Dejlig mad på Møllân og årets højdepunkt: Lotteriet. Præmiebordet bugnede, og latteren bragede, mens det stod på.

14470776_10154501270952359_272120110_nSæsonvindere 2016:

Birthe Skov                                79 slag

Bedste runde stableford
Laila Riis                                    42 points

Vi fortsætter på OC, så længe den er åben. Herefter booker vi NC ca. kl. 13, mødes på Maegård og slår ud på hul 18 ca. 20 min. før. Der er altid nogle, som har kaffe med, og brød til kaffen aftales fra gang til gang. Tak for en sæson med dejlige runder i godt selskab.

Mette og Lise

Månedsmatch i august

Her er resultaterne fra vores månedsmatch i august: Vejret var med os, da vi skulle spille august måneds match. Vi spillede greensome på 12 huller. Bagefter fik vi lækker mad på Møllân.

Tre hold spillede sig til en delt førsteplads med 27 points: Birthe og Karen Margrethe, Laila og Vivi, Lone og Mette. Vinder af to hidden holes: Alice og Winnie

Månedsmatch i denne måned er den 23. august og sæsonafslutningen tirsdag den 27. september. Husk at reservere dagene *&lt:-P fest
Hilsen Mette

Se og læs om damernes Sverigestur den 2. til 4. juni

Månedsmatch den 21. juni

Vejrguderne var med os, da vi gik ud på OC i dag for at spille 13 huller.
Vi spillede Texas Scramble, nogle hold med 3 spillere, og nogle hold med 2 spillere og en Pedro.
Benjamin havde sørget for lækker mad til os bagefter.
Lone og Bendi blev nr. 1 med 51 slag, mens Karen Margrethe, Jette og Britta blev nr. 2 med 52 slag. Kirsten og Pernille fik 3. pladsen med 54 slag.

Månedsmatch 17. maj 2016

I strålende sol gik 21 damer en greensome (Pedro var med) på 13 huller.
Det blev til nogle flotte scorer:
Nr. 1             30 points Mie og Prik
Nr. 2             28 points Birthe og Britte
Nr. 3             28 points Helle og Laila.

Som sædvanlig blev vi beværtet på det bedste på Møllân bagefter.

Månedsmatch i april

Så har damerne haft årets første månedsmatch.
Vejrguderne var ikke med os (regn og kun 2 graders varme), så det blev til terninge-golf indendørs hos Benjamin.
Vi var 15 damer som “spillede” 16 huller på New Course.
Vi trak lod om makkere – 5 hold med 3 på hver.
Resultatet af dagens “match” blev:
1. Bendi, Gretha og Mette B
2. Britta R, Birthe og Jytte
3. Karen Margrethe, Winni og Grethe
Vi sluttede af med Benjamins dejlige mad.

HUSK næste månedsmatch er den 17. maj. (Vi prøver at bestille godt vejr *B-) cool).

Så har vi haft første runde på Old Course i år. (Det var koldt *:-&lt suk)

Det vil sige, vi er i gang med Eclecticen, og den vedhæftes til orientering.
Bedste puttescore er på 28 put og bedste nettorunde på 37 point
Første månedsmatch har vi tirsdag den 26. april, hvor vi mødes på Møllan og trækker lod om makkere. Vi går ud fra kl 16 og mødes fra ca 15.30.
Hvis I har problemer med at være der til tiden, så giv besked.
Tilmelding til golf – og efterfølgende spisning – på sedlen, der sættes op på Møllan eller på mobil/mail til Lise eller Mette
Mange hilsner Lise og Mette
Lise W. Aasted: mobil  30235694

Mette Bloch:     mobil 22233361

Så er vi klar til en ny sæson med damegolf om tirsdagen.
Vi gør som de forrige år: Booker oven i hinanden i løbet af tirsdagen, så vidt muligt højst tre ad gangen.
Vi betaler 10 kr. pr. gang samt puttebøder, som er frivilligt (for hvert hul – 1 kr. pr. put over 2 puts).

Hver gang afleverer vi scorekort (i vores postkasse på Møllân). De tæller med til en eclectic. Skriv også på scorekortet, hvor meget I betaler, samt hvor mange puts, I har lavet (hvis I har slået rekorden!)

Vi har et par andre gennemgående konkurrencer: Bedste runde (ligemeget hvilken bane) i slagspil og stableford samt bedste puttescore.

Sidste år indførte vi også et pointsystem, hvor der for hver tirsdag gives points for de tre bedste scorer. Disse points lægges sammen, når sæsonen er slut. Dette fortsætter vi med i år.

Månedsmatch:
En gang om måneden har vi månedsmatch. Så mødes vi sidst på eftermiddagen, som regel senest kl.16, og spiller 9-12 huller, afhængig af vejret. Herefter spiser vi sammen på Møllân.

I år foreslår vi flg. datoer:

17. maj
21. juni
23. august
27. sept. (Sæsonafslutning)

Med ønsker om en dejlig sæson til jer alle
Mette og Lise