Abacus /ECCO – Old Course

Åbningsmatch på Old Course

Endelig kom vi i gang på Old Course med rigelig græs på banen. Shoppen var sponsor sammen med Abacus og ECCO Sko. Der blev spillet i fire rækker, hvor A og B-rækken spillede slagspil, mens man i C og D-rækken spillede stableford. Emil Rasmussen fra BGK er i god form og som i sidste uge var han bedste mand med en runde i 72 slag, en over par. Det rakte også til en førsteplads i præmierækken med 69 nettoslag,  foran Jan Pelsen, der også gik i 69 slag. Tredjepladsen gik til Ole Rømer med en runde i 70 slag. Samme scorer fik Torben Danielsen og Kim Westh på de næste pladser i A-rækken. B-rækken havde Steffen Johansen som vinder med en scorer på 72 slag. Marianne Dahl Mertz gik i 74 slag på andenpladsen, foran Ivan Andersen også med 74 slag. Fjerde og femtepladsen gik til Jørn Johansen og Michael Andersen med 77 slag.
Der var beskedne scorer i C-rækken, hvor Jeppe Pedersen vandt med 34 point foran sønnike, Mikkel B. Pedersen med 32 point. Tredjepladsen gik til Carsten Jensen med 30 point. 29 point var nok til fjerde- og femte-pladsen, som gik til Orla Jacobsen og Jan Steinlein. I D-rækken var Kaj Villadsen suveræn med 42 point, foran Thomas Ulderup Hansen med 39 point. Jan Hammer Fussing fik 37 point på tredjepladsen, mens Max Jensen og Preben Carlsen fik 32 point på fjerde og femte pladsen.

De mange præmietagere i Proshoppen Abacus/ECCO matchen den 29. april på Old Course

Der var igen præmier fra Svaneke Bryghus til de spillere der kunne slå tættest på hul 4 og hul 13. Birthe Skov (3,19 m), Marianne Dahl Mertz (0,87 m), Helle Nygaard Hansen (9,16 m) og Thomas Ulderup Hansen 3,20 m var tættest på hul 4, mens Jan Åkerlund (0,90 m) og Mogens Jensen (1,52 m) var tættest på hul 13. Ingen i C- og D-ræken ramte den green.
Der er allerede match igen i næste weekend, lørdag den 5. maj, hvor Juhls hoteller er sponsor med præmieoverrækkelse og spisning på hotel Abildgaard efter spillet.

Abacus /ECCO turnering på Old Course den 29. april