Åbningsmatch på New Course

OBH Nordica åbningsturnering den 22. april på New Course

Der var 70 deltagere til åbningsmatchen på New Course i flot forårsvejr. Emil Rasmussen fra BGK stod for dagens bedste scorer med 76 bruttoslag, fire over banens par. Spillerne var inddelt i fire rækker og i D-rækken, som spillede stableford, vandt Kaj Villadsen med 43 point foran Thomas Ulderup Hansen med 34 point. Nummer tre blev Preben Carlsen med 33 point mens Jan Hammer Fussing blev firer med 30 point. C-rækken blev vundet af Johan Lorentzen med 38 point. Jeppe Pedersen blev nummer to med 37 point foran Daniel Wolansky  med 36 point. Her blev Mikkel Boel Pedersen firer med 35 point. I B-rækken, der spillede slagspil vandt Marianne Dahl Mertz med 73 nettoslag foran Michael Howardsen også med 73 slag. Mads Holm blev nummer tre med 76 slag og Mette Jensen blev nummer fire med 80 slag. Cai Werner Lyng vandt A-rækken med 71 slag foran bruttovinderen Emil Rasmussen der gik i 72 slag. På tredjepladsen kom Jesper Hansen med 74 slag foran Kenneth Knudsen med 75 slag. På hul 16 var der præmie til de spillere der slog længst i hver række og her tog damerne for sig. I B,C og D rækken var det Marianne Dahl Mertz, Sylle Ulderup Hansen og Mie Juhl der lå længst fra tee i udslaget, mens Jesper Hansen vandt den konkurrence i A-rækken.
Tættest på hul 10 i udslaget kom Jan Hjorth Hansen (3,0 m), Ruth Gjerding (9,48 m), Orla Jacobsen (7,4 m) og Poul Henning Jensen (2,3 m)

Emil Rasmussen, yderst til venstre var bedste mand i åbningsmatchen.

Resultater