Klubbens buggy

Det kom på generalforsamlingen frem at der mangler retningslinjer for brug af klubbens buggy og senest har et medlem igen forespurgt om hvordan man får adgang til at leje buggyen til den lave pris (kr. 50,-)
Det betyder, at der lige nu udarbejdes retningslinjer, så dem der absolut har behov for at køre, får en lægeerklæring og der kommer en liste på kontoret, så der ikke er tvivl om, hvem der er godkendt. Forespørgsel og godkendelse sker hos formand Jakob Friis.
Medlemmer med lidt træthed og overanstrengelse må leje til normal pris. Dog arbejdes der på at raske medlemmer kan leje bilen til lavere pris, såfremt den er ledig og fri. Alle med gyldig ret til at leje buggyen, skal bestille den dagen før brug. Disse retningslinjer gælder også i turneringer.

OPTAGET på forhånd – Vi oplever indimellem at golfbilerne er udlejet/reserveret til grupper mm. – derfor forsøger vi, at informere om, at det ikke vil være muligt at låne biler (årskort kunder samt sponsorer). Følgende perioder meldes allerede udsolgt:
– 13. maj (Rolar – m.fl.)
– 21. maj (Friheden inv. – PMK Furesøen,)
– 31. maj (DanCenter Match – Handigolf Bornholm)
– 10. juni (DK Majors m.fl.)